Thursday, February 10, 2011

Elamused, SUURED elamused

Minu tuba
Eile, läksin kell pool kümme magama!!!!! Ja täna ärkasin kell 6, sest pidin ju 9saks tööle jõudma. Aga jah võtsin täiega palju aega endale hommikul, sest pidin jala 2 km käima, et bussijaama saada ja ikka ei saanud ma endale kuukaarti osta, sest ma pean mingi totaka avalduse täitma ja Adidasest TEMPLI võtma, kui vanamoeline veel olla saab??? Igaljuhul ja siis veel selline asi, et
nende kuukaardid kehtivad kas esmaspäevast reedeni või 1.sest kuupäevas 30ndani????? No mis mood, Saksamaal oleme juuuuuu.

Toake teiselt poolt
Aaa ja eile õhtul kui ma lõpuks Erlangenisse jõudsin, siis võtsin rongijaamast kohe takso, et oma kompsudega mõnusalt kohale jõuda ja taksojuht teadis Eestit, rääkis et see on see IT maa, et tema tuttavad kõik imestasid kui eestit külastanud Sakslane rääkis sellest, et mobiiliga saab maksta jne. Sain oma kodumaa üle uhkust tunda! Kõik Eestlased ITd õppima ja arendama!
Igal juhul sain oma võtmed kenasti postkastist kätte (veel vanamoelisem, ime et ukse mati alla ei olnud peidetud) ja ennast oma uude koju kenasti sisse seatud. Mul on ikka nii vähe asju kaasas, et tuba jäi tühjaks. Aga parem ongi, ma ei kujuta ette et ma peaks need asjad tagasi Eestisse ka veel vedama. Väkk.

No nii täna siis oli mu esimene päev Adidases, mis ma oskan öelda, nagu esimesed päevad ikka täiesti tühjaks tõmbas ja mitte midagi ei saanud aru. Õnneks inimesed on ülisõbralikud ja abivalmid. Niiet usun, et mu sisseelamine saab kiire ja mõnus olema. Täna aga jooksis juhe kokku. Lõpuks keeldus aju üldse uut informatsiooni vastuvõtmast ja ma ei saanud isegi inglise keelest aru. Mulle siis näidati Adidase territooriumit, mis on eeeem ikka väga-väga suur. Kõige enam meeldis mulle BLACK BOX, ehk siis nende hiigelsuur showroomi hoone, mis koosnes miljonist väiksemast showroomist. Kahjuks Adidase territooriumil pilte teha ei tohi, niiet ... aga hooneid on palju ja kusjuures mis kõige rohkem üllatas oli see, et jõusaal oli suhteliselt kesine. Aga no seal on territooriumil töötajatele mõeldud jalgpalli väljak, staadion, kossuväljak, rannavõrgu väljak ja ka tennise väljak. Kes minuga tennist mängima tuleb??? Kohe kui aega saan, siis uurin kuidas neid kasutada saab.
Adidase Peasissepääs

Aaa ja puhkuse päevade kirjapanemine käib elektroonselt! See oli ka üllatus, et nii arenenud asjandus, muidugi Adidas ei ole Saksamaa, mis tundub justkui oma minevikku seisma jäänud, vähemalt siin Lõunas on küll idüllilised maastikud ja vana-aegsed majad, millede ees seisavd vanad Saksa Hansud ja Grethed.

Aga süsteem on lahe, hakkan tegelema suvi 2012 kollektsioonidega, nii et elan veel rohkem tulevikus kui Tallinnas, ülemus tegeleb juba muidugi sügis 12'ga. Niiet jah, ja siis veel see laoruum kus kõiki näidiseid hoitakse .... uuuuu :) ja ma käisin ainult oma liini - Outdoor laos.

Tundub, et saab ülimalt põnev ja harviv olema. Ja kindlasti saan endale palju palju uusi häid tuttavaid. Ainult et külm on, nagu tuleks kuskilt soojalt maalt. Ma ei teagi, kas rõskuse tõttu, aga ma olen juba 2 päeva külmetanud. Kodus on õnneks soe.

Mina küll ei ütleks, et elu siin kallis on, vähemalt pole siiani seda kogenud. Toidud on küll odavad ja korraliku prae saab 45 eegu eest. Muidugi jah Frankfurt oli kallis, aga siin on hoopis teine asi.

Musid-kallid ja ilusat Valentini päeva ettevalmistusi. Homme on juba reede.

4 comments:

  1. super! sa oled seega ideaalne tõestus sellele, et kel aega ja tahtmist - saab kõigega hakkama!

    Eks see pisike kadeduseuss ole ka minu sees kes räägib, kuid palju õnne :)

    ReplyDelete
  2. See lipu teema on ka vist külma saanud, ma käin jumala tihti blogi lugemas ja ikka näitab kolm korda Norrale:S
    Su tuba on nii valge, sulle kuluks üks armas roheline lillepott ära;)

    Saada mulle fb oma aadress;)

    ReplyDelete
  3. Tänan Maris, ma annan endast parima :)

    Triinu, eieiei lilli küll ei taha.

    ReplyDelete
  4. Väga lahe, et sellise huvitava reisi ja töö ette võtsid! tubli! Ja su blogi ka põnev lugeda :)

    ReplyDelete