Saturday, February 12, 2011

LaiskuseUss

Erlangen Arcaden - kaubanduskeskus

Eile oli tööl juba palju lihtsam, muidugi ol ka reede ja ega keegi ei viitsi siin reedel tööd teha :) minu õnneks, sest eile peale tööd tundsin end täieti normaalse inimesena. Käisin veel peale tööd Erlangeni tsentrumis natuke jalutamas ja Arcadenis käisin ka. Panin HM'le silma peale :) ja vaatasin kus Rathaus (raekoda) asub.

Mis asi kõige imelikum on, et siin ei saa kuukaarti osta suvalisel päeval. Kuukaart kehtib kas esmaspäevast reedeni või siis 1sest kuupäevast 30ndani?? Mismõttes nagu? Jah, ja siis sain veel teada, et pühapäeval on kõik poed kinni. Lihtsalt ongi kinni, isegi toidupoed. Selline kultuuri shokk. Pühapäevast saab nüüd lugemis- ja lebotamispäev. Laupäeval pean siis poes asjad ära varuma.
Erlangeni tsentrer

Pidin täna linna minema, aga nii kole ilm on, et ei viitsinudki. Homme ka ei lähe, sest kõik kohad on ju kinni. Saan end rahulikult välja puhata ja kastis istumisega närvi ajada. Vähemalt suutsin enda Skype tööle saada ja ka oma ühikalepingu ära teha. Nüüd veel 7 asja veel vaja korda ajada.
Aa ja lisage mind Skype: signekirt on minu nimi :) siis saab tsjättida.

Niimoodi võib laisaks muutuda: täna ja homme on vedelemise päevad!

No comments:

Post a Comment