Tuesday, March 15, 2011

Paisley Erlangen

Niisiis laupäeval käisime Paisley klubis Erlangenis Jini sünnipäeva tähistamas. Ta meil jalka jalatsite disainer.
Mina ja sünnipäevalaps Jin @ Paisley

Klubi nagu klubi ikka, sissepäär 6 EURi, meeletult rahvast täis, niiet tantsida ka ei saanud. Aga üldmulje jäi õhtust hea, kõik vihusid tantsulüüa nii palju kui võimalik ja sain paari uue lõuna-koreakaga ka tuttavaks. Niisiis minu esimene meelelahutuskoht Erlangenis lasi end oodata kuu ja 2 päeva :)
Pidulised @ Paisley

Enne klubisse minekut, aga käisin kiirkõndi tegemas, ilmselgelt panin end liiga paksult riidesse ja niisiis antsin 40 minuti pärast alla, sest lihtsalt nii palav oli, mingi 17 kraadi. Huh, aga jah, tegin ühe suure tiiru Erlangen-Brückis jälle. Mõnus siin tänavate-majade vahel kihutada.

Pühapäev oli selline laiskuse päev, vedelesin voodis, vaatasin filme ja sõin salatit. Jammi, nii hea oli lõpuks end välja puhata, sest eelmine nädal ju oli Düsseldorfi reis, ja seega nagu vabu päevi üldse ei olnud. Nüüd siis olen end lõpuks välja puhanud.

Õnneks olen oma kooliasjadega ka joone peal, eelmine nädal õppisin ikka väga ohtrasti. Nüüd järgmine nädal veel üks inglise keele essee teha ja siis on kirjaliku professionaalse inglise keelega ühelpool.

Järgmised kolm päeva on mul ainult koolitused, oeh, ei taha ja siis fittingud ka veel, keeruline ja kiire aeg terve see nädal saab olema. Täna rabasin ka nii, mis jaksasin. Aga homme lähen Adi jõusaali proovima peale tööd ja neljapäeval on taaskord Stammtisch ja seekord Erlangenis. Ja esmaspäeviti käin tantsimas ja täna õppisin jälle saksa keelt. Oeh tegevust on, liigagi palju.

Ja selle nädala maasikas on nädalavahetus - Müncheni avastamine koos õe ja õetütrega. Saab lahe olema.

Head ööd!

No comments:

Post a Comment