Friday, March 25, 2011

München ja triibuperiood

Oma eelmise nädalavahetuse veetsin ma Münchenis koos Svea ja Susannaga - 6e ja 6etütrega. Läskin Münchenisse juba varahommikul ja veetsin seal 2-3 tundi üksinda poodides ringikolades. Avastasin shoppates et minu hetke lemmikuks on triibud. Nimelt avastasin ühespoes prooviruumi minnes, et k6ik minu 6 käes hoitavat riideeset olid triibulised. Ostsin ühe särgi ära ka, mis oli nendest k6ige vähem triibuline, sest ausalt öeldes on mul juba triibulisi asju kodus ka ja aitab juba.

Pinakothek der Moderne lagi

Kohtusime Svea ja Susannaga kuskil kella 12 ajal. Käisime hotellist läbi ja läksime söögikohta otsima. Leidsime ühe t6elise Saksa koha, söök oli väga hea, v6tsin shnitsli koos sooja kartuli salatiga, mis sarnanes purustatud kartulitele - mitte nagu kartulipudru, sest ka suuremaid tükke oli sees. See kartul oli väga hea. Nämma. Ja magustoiduks s6ime kamba peale Germknödeli sooja vaniljekastmega.

Raekoda - Rathaus München

Pärast panime asjad hotelli, ning läksime taaskord linna peale tiirutama. Nägime ka raekoja kellamängu, mis oli väga p6nev, ja esimene kord kui sellele peale sattusin, kui Nürnbergis käisime, siis paraku ei näinud seda. 6htul veetsime Susannaga 2 tundi hotelli all basseinis ujudes, mullivannis ja niisama mängides, väga m6nna oli. Tahaks uuesti ujuma minna juba.

Pühapäeval jalutasime muuseumisse PINAKOTHEK DER MODERNE ja samas k6rval käisime ka vana-kunsti muuseumis. Väga m6nus oli, sest pole ammu muuseumis käinud ja kunsti vaadanud. Mulle meeldib eriti kaasagne kunst ja disain. Järgmine kord kui pühapäeval satun Münchenisse, siis tahaksin kindlasti külastada ka popart'i maja Brandhorst kus sellised meistrid nagu Warhol, West, Nauman jnejne. Ja pühapäeval on sissepääs k6igest 1 EURO. :)

ALTE PINAKOTHEK

Dali

Roheline tuba

Üks lemmikuid

Peale muuseumi tuuri jalutasime me Inglise aia poole, kus leidsime lahedad surfarid, palju koeri ja inimesi kes k6ik olid tulnud nautima kaunist pühapäeva pärastl6unat.

Inglise aed


Surfarid olid vallutanud Inglise aia ühe kiirevoolulise j6ekese, mis oli t6eline vaatepilt. Palju rahvast oli kogunenud nende oskuseid hindama ja t6siselt m6nus kevadine meeleolu valitses seal.

Minu arust parim surfar, elaks ma Münchenis 6piks ka kohe surfama, sest sellega saab siin terve aasta tegeleda.

Kiirevooluline j6ekäär
Ja oligi läbi, kella kaheksast hakkasin liikuma, s6itsin rongiga kesklinnast Müncheni äärelinna Fröttmaningi rongijaama ja sain seal ilusti carpooli peale, mis viis mind otse koduukse ette. On alles elu ah?

No comments:

Post a Comment