Tuesday, May 3, 2011

Saksaturnee - II päev Salzburg

Nii teine päev – Salzburg.

Hommik algas taaskord m6nusa jooksuga rongi peale. Ja siis saime ca 30 minutit 1. klassis s6ita, kogemata muidugi ja siis tuli kontrolör ja ütles eieiei baierpiletiga saate ainult 2. klassis s6ita, ja ajas meid minema. Pole ka ime, miks me ennast nii mugavalt tundsime 1.klass oli täiesti tühi, 2.klassis oli aga raskusi isegi vabade kohtade leidmisega. Igaljuhul noh, 30 minutit 2 tunnisest s6idust saime tasuta 1.klassi luksust maitsta.

Salzburg on nii ilus linn, Mirabelli loss ja lossiaed – v6rratu, Hohensalzburg – v6rratu, Dom – v6rratu, j6eäär – v6rratu. Ja ilm oli ka super soe ja m6nusalt päikseline. Maandusime ühes välikohvikus j6eääres ja pärast avastasime, et see oli Original sacher tordi kohvik, ehk siis koht, kust sacheri tort alguse oli saanud. Proovisime kohe ka ära. Hea, parem kui ükski eestis saadus sacheri tort :)

Tagasi tulles Salzburgist me enam rongi peale ei jooksnud. Ja mis k6ige parem Salzburgis olid poed lahti, vaatamata asjaolule, et oli Suur Reede. Oo ema sai endale imeilusa pika valge suveseeliku ja mina ostsin omale ülikauni kleit/tuunika. Olen seda juba 1 kord kandnud ka – eelmine reede Jini lahkumispeol.

Nad armastavad lihav6tteid


Sacheri kohvikus
J6epromenaad

Ilus kevad

Mirabell'i Lossiaed



Mirabelle

Päevavaras


No comments:

Post a Comment