Saturday, February 19, 2011

Eurovisoon ja Lena vs. Getter

Saksamaal on juba eurolaul teada :) Lena laulab seda jälle. 79% sakslastest hääletasid tema loo Taken by stranger poolt, niiet üks saksa inimeste suur lemmik on ta. Ja ma ei saagi aru, ta oli finaalis 6 lauluga, kas siis kedagi muud ei lastudki või keegi muu ei oska saksas laulda??? Igaljuhul selle aastane saksa eurolaulu (Unser Song für Deutschland)võitja on Lena:


Niiet nautige :)

Eurovisioon on Düsseldorfis 14Mai. Aga mina lähen Düsseldorfi juba 4.-7. Märts :) Düssekas siis peame Kaisu 25, teeme sightseeingut ja lähme 3001 ja Patric La Funki kuulama ja samal ajal, laupäeval 5ndal märtsil on seal ka mingi karneval Jugendumzug ("Youth Procession")ja lausa 6ndal on ka veel Königsalleel karneval. Niiet elamusi ja vaatamisväärsusi on küllaga. Loodan, et ilmad on siis juba ka vähe soojemad ja päikselisemad kui seni. Niisiis hetkel elan oma Düsseka reisi ootuses.

Aaa ja ma küll eesti laule kõiki ei tea, ja mulle isiklikult Getter ei meeldi väga, kuid ma millegi pärast arvan, et tema saab meid sel aastal Düsseldorfis esindada. Eks aeg näitab!

Tschüs und schön Nachmittag!

1 comment:

  1. Aaaa selge, ma arvasin tegelt ka et konks kuskil seal-pool peitub, aga ei old selles veel päris kindel. Uudiseid ei ole vaadanud ja ega keelest ka eriti midagi aru saa :)

    ReplyDelete